Fehérvár Fuvar

Teherfuvarozás Székesfehérvár, Fejér megye

Teherfuvarozás gondja van?

Levesszük a válláról a terhet, elvisszük a terhet.

A Fehérvár Fuvar egyik specialitása  a teherfuvarozás Székesfehérvár és Fejér megye területén. Arra szakosodtunk, úgy tervezzük  a mindennapjainkat, hogy minél több elégedett ügyfelünk legyen. Három fajta teherszállító autóval képesek vagyunk megoldani minden szállítási problémáját. Szolgáltatásaink nagy részéhez a szolgáltatási árba rakodót is biztosítunk, sőt igény szerint beszerezzük azokat a termékeket, amire Önnek szüksége van.

Elsődlegesen az alábbi termékek szállítására vagyunk specializálódva:

Lomhulladék szállítás

Bútorok, fahulladék, ruhák, textíliák, feleslegessé vált használati tárgyak, játékok, könyvek

Egyéb nem veszélyes hulladék szállítás

Fém-, fa-, papír-, textilhulladék, műanyag, csomagolóanyag, üveg, vas- és acélhulladék

Ömlesztett áru szállítás

Föld, tőzeg, homok, sóder, kavics, murva, kő, beton

Mi a Fehérvár Fuvarnál szeretünk előre tervezni, tervezzen velünk Ön is!

Annak érdekében, hogy hatékony, gyors, precíz és megfelelő árú szállítási feladatokat tudjunk ellátni, a Fehérvár Fuvar munkatársai rendszerint előre tervezik teherfuvarozás szolgáltatásaikat Székesfehérvár és Fejér megye területén.

Az áruszállítás akkor hatékony, ha előre tudjuk, mikor hová és mit kell szállítanunk, ahhoz milyen emberi erőforrás szükséges. Ezért, ha nem azonnali árufuvarozási feladatot kell Önnek megoldani – természetesen erre is van lehetőség – akkor arra kérjük, azt előre jegyezze felénk. Ezzel biztosítja, hogy a Fehérvár Fuvar az adott időpontban az adott helyre pontosan fogja leszállítani az igényelt szállítmányt. Pontosan tudni fogja ezért mennyit kell fizetnie, garantáltan nem lesznek rejtett költségek, így Ön is, mi is időt, pénzt tudunk megtakarítani.

Tervezzen velünk, tervezünk önnel

Fehérvár Fuvar

Hogyan lépjen velünk kapcsolata, ha teherfuvarozás igénye van Székesfehérvár, vagy Fejér megye területén

Amennyiben teherfuvarozás igénye van Székesfehérvár vagy Fejér megye területén és a Fehérvár Fuvar szolgáltatásait választja kérjük elsődlegesen tájékozódjon honlapunkon teherfuvarozási árainkról, majd vegye fel velünk a kapcsolatot mailban, vagy telefonon. Az ár jellemzően fix ár és amennyiben a szállítandó áru indokolja egy rakodót is tartalmaz. Amennyiben a szállítandó áru mennyisége indokolja, kérhet több rakodót is, szolgáltatásunk része ként. A rakodók átlagos óradíja 2 500Ft/ óra és minden megkezdett fél órát kell megfizetni.

Lépjen velünk kapcsoltba!

Tisztelt Partnereink, Megrendelőink!

A Fehérvár Fuvar arra kéri Önöket, hogy amennyiben lehetséges elsődlegesen kapcsolati űrlapunkon keresztül írásban vegyék fel velünk a kapcsolatot. Ezzel nagyban megkönnyítik munkánkat, hiszen az előre tervezett fuvarok teljes biztonsággal teljesítésre kerülnek. Természetesen van mód azonnali telefonhívásra is, de a Fehérvár fuvar nem tudja garantálni, hogy egy azonnali híváshoz megfelelő tehrfuvar szolgáltatást tud biztosítani azonnal.

Központi telefonszám: +36706174101

Call Now ButtonHívjon most!