Fehérvár Fuvar

Lomtalanítás Székesfehérvár, Fejér megye

Ha megunta, ha csak a helyet foglalja, vagy költözés előtt áll, ha nincs szüksége rá.

Lomtalanítson velünk!

Lomtalanítás Fejér megye egész területén

Lomtalanítás Székesfehérvár és lomtalanítás fejér megye egész területén gyorsan hatékonyan, akár hétvégén is.

A Fehérvár Fuvar szerződött partnerei a normál áru és teherfuvarozás mellett a lomtalanítás és szemétszállítás feladatok megoldásával is foglalkoznak. Ezen szolgáltatásunkat első sorban azoknak ajánljuk, akinek agy mennyiségű feleslegessé vált dolga halmozóott fel, vagy költözés előtt áll és nem tud mindent magával vinni, illetve hagyatékból származó ingatlan kiürítését kell megoldania.

A Fehérvár Fuvar számos lehetőséget kínál a felgyülemlett hulladék mennyiségétől függően.Kérhet tőlünk konténeres hulladékszállítást, ahol az álatlunk odaszállított konténerbe Ön pakolja bele feleslegesnek ítélt dolgait és mi csak a szállításról gondoskodunk. De kérheti, hogy akár konténerrel akár más teherautóval szállítsuk el lomtalanításban keletkező hulladékát, akár emberi  erőforrásainkat is igénybe véve.

Kérjük lomtalanítás esetén vegye figyelembe az alábbiakat.

Hulladék lerakási árak

Minden esetben a Depónia Kft. hulladék lerakási árait kell figyelembe vennie a hulladék lerakási díj esetében. A Fehérvár Fuvar lomtalanítási díjai a hulladéklerakási díj felett értendők!

Az Depónia Kft aktuális hulladék elhelyezési díjai

A lomtalanítás Fejér megye területéről elsődlegesen a Depónia Kft. telephelyére történik, ezért ennek a szolgáltatónak a hulladék lerakási árai irányadók.

Lomtalanítási árak

A Fehérvár Fuvar lomtalanítási árai több tényezőből épülnek fel. Figyelembe kell vennünk a lomtalanítás során elszállítandó hulladék jellegét, mennyiségét, a hulladék és a hulladék elszállítását végző gépkocsi közti távolságot, vagy emeletet, a hulladék szállíthatóságát.

Ezért minden egyes lomtalanítás előtt ha szükséges kollégánk felmérést tart, hogy a végleges lomtalanítási árat meg tudja adni Önnek.

Lomtalanítási árak

A lomtalanítási árak alapesetben tartalmazzák a rakodási díjat.Kivételt képez a konténeres hulladékszállítás. Amennyiben konténeres hulladékszállítást, lomtalanítást venne igénybe kérjük, azt ügyfélszolgálatunknál jelezze!. Konténeres hulladékszállítás esetén lehetőség van arra, hogy a konténert Ön tölti meg és mi csak a szállításról gondoskodunk!

Az alább feltüntetett díjak nem tartalmazzák a hulladék elhelyezésének díját a Depónia kft telephelyén!

Lomtalanítás

konténeres elszállítással
10 000 Ft-tól
  • Egyéni rakodás is lehetséges
jó ár-érték

Lomtalanítás 3 m3-ig

Kézi rakodással
20 000 Ft-tól
  • Rakodót biztosítunk

Lomtalanítás 1 m3-ig

Kézi rakodással
10 000 Ft-tól
  • Rakodót biztosítunk
Népszerű

Lomtalanítás 3 m3-től

Kézi rakodással
Egyedi ár
  • Rakodót biztosítunk
Egyedi

Lomtalanítás megrendelés

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

+36706174101


Miben segíthetünk?

Kérem röviden írja le milyen szolgáltatást szeretne igény bevenni


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Lépjen velünk kapcsoltba!

Tisztelt Partnereink, Megrendelőink!

A Fehérvár Fuvar arra kéri Önöket, hogy amennyiben lehetséges elsődlegesen kapcsolati űrlapunkon keresztül írásban vegyék fel velünk a kapcsolatot. Ezzel nagyban megkönnyítik munkánkat, hiszen az előre tervezett fuvarok teljes biztonsággal teljesítésre kerülnek. Természetesen van mód azonnali telefonhívásra is, de a Fehérvár fuvar nem tudja garantálni, hogy egy azonnali híváshoz megfelelő tehrfuvar szolgáltatást tud biztosítani azonnal.

Központi telefonszám: +36706174101

Call Now ButtonHívjon most!