Fehérvár Fuvar

Gépi földmunka, tereprendezés

Gépi földmunka, tereprendezés, bobcat bérlés a Fehérvár fuvartól.

Rövid határidővel vállalunk minden gépi földmunka, tereprendezés feladatokat Székesfehérvár és annak 50 kilométeres körzetébe. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy ha kiszámolja, hogy mennyi időt, energiát és egyéb járulékos költséget spórol meg, szolgáltatásunk az egyik leghatékonyabb ilyen jellegű földmunka szolgáltatás.

Gépi földmunka, tereprendezés, Bobcat bérlés

bobcat bérlés, gépi földmunka

Ha nem is sokszor, de szükség van nagyobb földmunka elvégzésére még egy családi ház körül is.  Ám a földmunka kézi erővel hosszadalmas és fárasztó tevékenység. A fehérvár Fuvar erre is ajánl megoldást.

Vegye igénybe bobcat bérlés szolgáltatásunkat, ahol a gépi földmunka, a tereprendezés pofon egyszerűvé válik.

A gépi földmunka menete

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő űrlapunk segítségével, vagy telefonon. Munkatársunk készségesen áll rendelkezésére, és minden szükséges adat megismerése után személyre szabott árajánlatot fogunk adni Önnek.

Az árajánlat tartalmazni fogja a bobcat bérlés árát, a gépi földmunka költségeit, és a tereprendezés egyéb költségeit, pl föld, kitermelt anyag elszállítása. Minden esetben munkánk elvégzése után a lehető és szükséges legjobbmódon rekultiváljuk a munkaterületünket, ha és erre igény van. Szolgáltatásainkhoz tartozik, hogy igény szerint a munka elvégzésével az adott munkaterületre termőföldet szállítunk és azt megfelelő módon elterítjük.

A gépi földmunka ára

A gépi földmunka ára két részből tevődik össze. Az első költségtétel a munkagép oda és visszaszállítása, amit Székesfehérvár belterületén 7 000 Ft és egyszeri költséget jelent. A költségek másik összetevője a munkagép bérlésnek üzemóradíja, amit az alábbi panelben tekinthet meg.

Az árajánlat tartalmazni fogja a bobcat bérlés árát, a gépi földmunka költségeit, és a tereprendezés egyéb költségeit, pl föld, kitermelt anyag elszállítása.

A gépi földmunka, tereprendezés ára

A feltüntetett ár óradíj, minden megkezdett fél órát felszámítunk
11 000 Ft
  • Nem Székesfehérvár területén törtőné munkavégzés esetén előzetes egyeztetés szükséges
Popular

Egyéb építőipari szolgáltatásaink

Tájékoztatjuk, hogy az alábbi szolgáltatásokkal is állunk megrendelőink eső sorban a lakosság rendelkezésére.

Épületgépészet

Vízvezeték szerelés

Fűtésszerelés

Gázszerelés

Call Now ButtonHívjon most!