Fehérvár Fuvar

Épületbontás

Szakszerű épületbontás, építési törmelék elszállítás

A Fehérvár Fuvar munkatársai több év tapasztalattal rendelkeznek a szakszerű épületbontás területén.Munkagépeink lehetővé teszik, hogy a feleslegessé vált épületeket, gyorsan, rövid határidő alatt és kedvező áron bontsuk el úgy, hogy a keletkező építési törmeléket és egyéb hulladékot is elszállítjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy eddigi épületbontás megbízásainkat minden esetben határidőre, megrendelőink teljes megelégedésére tudtuk elkészíteni.

Az épületbontás is költséggel jár, éppen ezért nem mindegy, hogy mi módon, milyen sorrendben végezzük el azt.

Az épületbontás hatékony sorrendje

  • Minden esetben elsődleges feladat egy épületbontás megkezdése előtt, hogy a szükséges bontási engedélyek birtokában legyen a megbízó. Ezt általában az önkormányzatok építési osztályától kell beszerezni.
  • Második fázisban minden bevezetett közművet kell leválasztani a bontásra ítélt épületről és a közműcsonkokat kell maximális biztonságba helyezni. Fontos tudni, hogy bizonyos közművek esetén ( villany, gáz) külön engedélykötelesek, és csakis a szolgáltatóval egyeztetve végezhető el a bontás, illetve az ideiglenes mérőpontok kivitelezése.
  • A harmadik fázisban el kell bontani  – amennyiben van – a kéményeket. Ez az épületbontás egyik legveszélyesebb feladatainak egyike. Amint sikerült a kéményt a tetőhéjazat szintjére bontani, a tető héjazat és a tetőszerkezet bontása is megkezdődhet. 
  • Negyedik lépésben a födémzet eltávolítását kell elvégezni.
  • Ötödik lépésben pedig össze lehet borítani a falazatot. A falazat törmelékének elszállítása vagy deponálása után követhet az alap eltávolítása, majd a terep síkolása, kiegyenlítése és ezzel befejezettnek tekinthető az épületbontás.

Épületbontás építési anyag szelekcióval.

Sok esetben felmerül az az igény, hogy az épületbontás során a lebontandó épületből a még használható építési anyagok úgy kerüljenek kibontásra, hogy az újrahasznosíthatók, vagy értékesíthetők legyenek. Ebben az esetben az épületbontás hosszadalmasabb és speciális munkafázisokat is használnunk kell. Ezen munkafázisok alkalmával az alábbi építési anyagokat ajánljuk újrahasznosításra, kizárólag abban az esetben, ha azok állapota azt még alkalmassá teszi.

  • Épület héjazat, tetőcserép.
  • Épület tetőszerkezet, első sorban a gerendák, szaruzat.
  • Nyílászárók

Mire figyeljünk az épületbontás megkezdése előtt

Fontos szempont, hogy egy épületbontásnál keletkező törmelék nem mindegy, hogy pontosan mit tartalmaz. A hulladéktelepek ma már a szelektált építési törmeléket más-más hulladéklerakási árakon engedik a hulladéklerakókban elhelyezni, ezért erősen javallott, hogy az épületből távolítsuk el a fém és műanyag építési anyagokat. Ebben az esetben az építési törmelék hulladéktelepen való elhelyezése során jelentős költségektől kímélhetjük meg magunkat.

Az épületbontás folyamán keletkezett építési törmelék elszállítása

A Fehérvár Fuvar olyan eszköz és gépparkkal rendelkezik, amely alkalmassá teszi szolgáltatásainkat az építési törmelék szakszerű elszállítására. Munkafázisain jelentős részét géppel végezzük, ezzel megrendelőinknek időt és pénzt megtakarítva. 
Amennyiben a Fehérvár Fuvar munkatársit bízza meg az építési törmelék elszállításával is az épületbontás mellett, az építési törmelék elszállításának költségeiből kedvezményt biztosítunk.

Kérjen azonnali árajánlatot amennyiben épületbontás feladata volna számunkra.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

+36706174101


Miben segíthetünk?

Kérem röviden írja le, hogy milyen épületbontásról van, szó, mikorra tervezi, mi a határidő, hogy már az első kapcsolatfelvételnél megközelítőleg pontos árajánlatot tudjunk Önnek adni.


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Egyéb építőipari szolgáltatásaink

Tájékoztatjuk, hogy az alábbi szolgáltatásokkal is állunk megrendelőink eső sorban a lakosság rendelkezésére.

Épületgépészet

Vízvezeték szerelés

Fűtésszerelés

Gázszerelés

Call Now ButtonHívjon most!